Gruppbild Comfortsystem

Vår erfarenhet - din trygghet

ComfortSystem har sedan starten 1987 haft i stort sett samma ägarstruktur och verkat under samma namn – ett faktum som idag är närmast unikt i branschen!
Vår långa erfarenhet och kunskap kring vårt produktsortiment, gör att du som kund kan känna trygghet i ditt val.

Fokusering

ComfortSystem är fokuserade på sängar för vård och omsorg. Vi utvecklar och marknadsför produkterna själva vilket innebär att vi kan produkterna in i minsta detalj. Om du ringer oss så får du alltid ett snabbt svar kring funktion, prestanda, tillbehör, lösning av tekniska problem etc.

Leveranssäkerhet

ComfortSystem's produkter tillverkas i ett nätverk av duktiga leverantörer i vår omedelbara närhet runt om Huskvarna. Detta faktum, tillsammans med en väl utvecklad logistik, gör att vi kan utlova och hålla en mycket hög leveranssäkerhet.
Inte minst viktigt när du snabbt behöver reservdelar eller tillbehör!

Samarbetspartner

För oss är våra samarbetspartners en mycket viktig del av affärsiden.
Som en klok man en gång sa; "Kedjan är inte starkare än sin svagaste länk".
Detta har vi på ComfortSystem tagit fasta på och väljer därför ut våra samarbetspartnerns med omsorg.
Det är viktigt att vi och våra leverantörer delar värderingar kring kvalitet, funktion, design, och service.

Comfortsystem vill verka för en bättre framtida miljö. Vi arbetar därför aktivt med ständiga förbättringar avseende produktionsmetoder, konstruktioner, materialval samt hur vi agerar i den dagliga verksamheten. Vi har bland annat utvecklat en metod att packa sängar som har reducerat transportbehovet med ca 30 %! Vi är certifierade enligt ISO 14001!

Comfortsystem har idag en hög kvalitetsnivå på produkterna men vi kan alltid bli bättre! Därför arbetar vi aktivt, tillsammans med våra leverantörer, enligt vårt kvalitetssystem för att ständigt hitta förbättringar! En produkt med hög kvalité är också bra för miljön – håller längre och ger därmed en lägre miljöpåverkan! Vi är certifierade enligt ISO 9001!

En god miljö och hög kvalité gynnar oss alla!